H’art van Meppel B en B

Het best bewaarde geheim van Meppel. Verstopt in het centrum staat een school, die omgetoverd is tot woon- en werkplek… Een magische plek die we willen delen.  De B&B is een voormalig lokaal, waarin u in alle rust en liefde kunt slapen en verblijven. 100 Vierkante meter met alle voorzieningen van bed tot bad tot een hele kunstboekenverzameling. U wordt omringd door kunst en binnen handbereik vindt u alle materialen om zelf kunst te creëren. Kom tot rust en inspiratie bij mij en geniet van al het moois. Maar vooral niks moet en alles mag…
U mag thuis zijn bij H’ART.
Wilt u alleen slapen en genieten van de omgeving.. dat kan ook heel goed bij ons. Meppel is een mooi charmant stadje met de Meppeler toren, grachten om langs te slenteren en diverse horecagelegenheden, waar u lekker kunt eten en knusse cafeetjes. Alles is vanaf onze B&B te lopen.
Het station is op 10 minuutjes lopen en tevens ons mooie Wilhelminapark. Het Meppeler Park ligt in de achtertuin van de B&B.

In de omgeving zijn wandelgebieden in de mooiste stukken natuur te bereiken per fiets of auto. Denk bv aan de Weerribben, de Wieden, het Dwingelderveld of de hunebedden in Havelte. Giethoorn is om de hoek. Kortom, wij hebben een echte trekpleister op een unieke plek in het land. Wij zitten op de rand van Drenthe en Overijssel, dus aan de ene kant water en aan de andere kant bos. Bent u nieuwsgierig geworden. Dan vertellen wij u graag meer over de mooiste plekjes in ons mooie omgeving.
Naast de unieke verblijfplek kan ik u ook een bijzondere ervaring meegeven in de vorm van een blijvend resultaat, dat u mee naar huis kunt nemen. Tijdens uw verblijf kunt u met het H’ART arrangement samen met mij een schilderij maken. Op een groot professioneel doek met kwaliteitsverf kunt u met mij - uiteraard volledig naar uw keuze – een prachtig schilderij maken. Van abstracte kunst tot een persoonlijk portret, het kan allemaal. Privéles met volledige aandacht om uw gedachte te vertalen naar het grote doek.

Prijzen

Overnachting - € 110,-
Bed&breakfast  - € 130,- 
Bed&breakfast&Art - € 280,-
(inclusief doek van 90 bij 90 en alle kunstbenodigdheden)

Foto's B en B

Foto's Atelier

Foto's Omgeving