H’art Cursus En Workshops

Wilt u een eigen schilderij maken? Wilt u uw skills ontwikkelen op groot doek in een fijne omgeving en met lieve mensen om je heen. Dat kan bij mij in mijn vrije atelier. Alle stijlen zijn mogelijk en met mijn individuele begeleiding komen we tot uw kunst. Alle materialen die gebruikt worden zijn van professionele kwaliteit. Met veel passie voor de kunstgeschiedenis en  kunsteducatie komen we tot een pronkstuk in uw huis, dat met hart en ziel is gemaakt. 
Cursus
De cursus loopt 6 weken. Binnen dit tijdsbestek kunt u 1 of 2 keer per week komen schilderen op woensdag- en/of donderdagavond. Beide avonden zijn van 19.30 – 21.30 uur. Ik leer u de technieken en kan u vertellen over de mooiste kunstenaars.  Ik leer u wat u graag wilt leren om zo tot uw eigen kunst te komen.. 

Prijzen
Cursus €160,-

Workshops
ik geef speciale powervrouwenkunstworkshops. Vroeger kregen ze te weinig aandacht en daarom geef ik deze cursusdagen een vrouwelijke kunstenaar uit de geschiedenis de speciale  aandacht. Van Mariadagen tot Viva la Frida. Binnen 1 dag maakt u een schilderij met de inspiratie van deze speciale vrouw. 

Prijzen
Workshop €75,-
Tijdens deze dagen is het belangrijk dat we naast het schilderen ook lekker verwend worden met koffie en lekkers, een uitgebreide lunch en als afsluiting samen een wijntje drinken.  Ik geef les over vrouwen voor vrouwen. 

Foto's